Website Fit Forward
Website Fit Forward
0633748134

Disciplines

Fit Forward is gespecialiseerd in: sportmassage, Personal Training, (sport)voedingsadvies en groepsactiviteiten. Ook bedrijfstrainingen behoren tot de mogelijkheden.

Foto

SPORT-/ONTSPANNINGSMASSAGE:
De sportmassage kan zowel preventief dienen als genezing bevorderend. Hiervoor zijn verschillende massagetechnieken.
Voor de ontspanningsmasage wordt gebruik gemaakt van Hotstone Massage of speciale handgrepen die de doorbloeding bevorderen met ontspanning als positief effect.
Last van knopen? Maak dan gebruik van een "triggerpointmassage".

PERSONAL TRAINING:
De Personal Training kan 1 op 1 gegeven worden, in kleine groepjes of als groepsactiviteit.De training wordt aangepast aan het trainingsdoel op het gewenste niveau. Met als doel uw doelstelling te realiseren.

GROEPSTRAININGEN:
Wil je lekker buiten trainen, maar niet alleen? Met Fit Forward is dit mogelijk. Enkele groepsactiviteiten van Fit Forward zijn: Hardlopen, Wielrennen (zomer), Mountainbiken (winter), Gladiator workouts, (Tabata, dirty 30, Maximus workout, Dropsets, stacksets en Core Stability training)
Kijk eens eens op het groepslesrooster voor meer informatie.

Proefles? Dat kan, meld je aan voor een groepsles door een mail te sturen naar: info@fit-forward.nl.

VOEDINGSADVIES:
Fit Forward kan je helpen met het zoeken naar de ideale lifestyle. Of je nu wilt afvallen, aankomen, sportspecifiek of juist op gewicht wilt blijven. Ieder persoon is anders en reageert anders op bepaalde voedingsstoffen.
Voor verenigingen geef ik ook workshops op locatie of bij Sportcentrum De Scharen. Vraag naar de mogelijkheden voor uw favoriete sportvereniging via: info@fit-forward.nl

BEDRIJFSTRAININGEN:
Neem contact op met Fit Forward en vraag naar de mogelijkheden voor uw werknemers.